Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2019-04-09
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127110953
Kärleksrelationen (e-bok)

Kärleksrelationen (e-bok)

en bok om parförhållanden

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-09
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Vad händer efter förälskelsen? Varför är det så svårt att leva tillsammans? Hur kommer det sig att lågan ofta slocknar i vardagen? Varför övergår en konflikt till gräl? Är det möjligt att tänka sig en kärleksrelation utan misstanken om otrohet?

Med utgångspunkt från sina tre framgångsrika böcker Efter förälskelsen, Om otrohet och Ska du säga! har Tomas Böhm här sammanställt en volym av de unika, roliga och djupt allvariga böckerna.

Boken är avsedd för alla som lever eller tänker leva i ett parförhållande. Tanken är att den ska vara praktiskt användbar och tjäna som omskakande diskussionsunderlag. Boken följer med sina många exempel alla de äventyr som kantar vägen efter den första förälskelsen. Utmaningen är att fördjupa förhållandet, våga leva i nuet och bibehålla förmågan till närhet. Går det?

Här finns en praktiskt användbar modell för konfliktlösning och försoning ur grälet. Mäns och kvinnors olika förhållningssätt till svartsjuka och otrohet diskuteras liksom begrepp som ideal, förhoppningar och tillit.

Tomas Böhm är författare, psykiater och psykoanalytiker verksam i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kärleksrelationen