Fans (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredrik Strage
Utgivningsdatum
2005-12-02
Förlag
Storyside
ISBN
9789127114067

Fans Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2005-12-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    169
Visa alla 1 format & utgåvor
En tonåring väntar utanför en nattklubb för att få en skymt av pojkbandet Westlife, en Michael Jackson-supporter reser till Kaliforninen för att stödja sin idol under hans pedofilrättegång, ett holländskt ABBA-fan lyckas inleda ett förhållande med Agnetha Fältskog men har svårt att acceptera att det tar slut.

Fans handlar om vad som händer när man hittar den där artisten som är större än livet, tvillingsjälen som formulerar ens känslor till stor konst. Möt anhängare till bland andra Morrissey, Lill-Babs, Darin, Judas Priest, Evert Taube, Paris Hilton och Darth Vader. För de flesta av dessa fans räcker det med att dyrka på avstånd, starta en fanclub och få komma backstage då och då, men för somliga - de som hamnar på löpsedlarna - blir det absolut nödvändigt att till varje pris förenas med idolen.

"Du får säkert höra det jämt, men jag tycker du är en av de bästa samtidsskildrarna i Sverige. Du och Martin Kellerman. Jag lovar - om jag träffade er båda nån gång så skulle jag nog bara dö. Inte våga säga något alls. Om du har lust så får du jättegärna ringa mig. Jag skulle bli superglad då. Vi skulle kunna ta en fika eller nåt och kanske bara prata. Jag har telefonnummer XXXXX. Jag är hemma nästan jämt.

Pussar och kramar

Ditt fan

Jessica Gedin"

(Recension ur tidningen Elle)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Strage