Fräsch, frisk och spontan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
120 g
SAB
Hc
ISBN
9789127114531
Fräsch, frisk och spontan (pocket)

Fräsch, frisk och spontan

roman

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Utåt sett är de den perfekta familjen. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn och en dyr bostadsrätt i Stockholm. De sköter hushållssysslorna tillsammans, noggrant fördelade med hjälp av ett excelark. Men under ytan är det något som inte stämmer.

Han försöker förstå sitt liv utifrån marknads- och varumärkesteorier, medan hon försvinner ut på långa nattliga promenader. Det är då tanken på projektet dyker upp hos honom. Hans alldeles privata projekt, som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro. Ett nytt projekt, ett projekt som verkligen kommer att brännas.

Mons Kallentofts nya roman Fräsch, frisk och spontan beskriver en familj i sönderfall och utspelar sig just nu i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fräsch, frisk och spontan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jaha?
    Mackan, 14 juni 2008

    Jag förstår inte riktigt hajpen kring Mons Kallentoft. Nya Stieg Larsson? Vardå? Det här är ganska pretto. Det är intressant att läsa allt om reklam-världen som ingår, nästan som en fackbok, mellan den berättande texten om man som jag är intresserad av reklam, men resten då? Jag blir irriterad när jag läser och vill att det ska hända något någon gång. Det som är bra är att jag får mer och mer avsmak för "hjälten", här lyckas han bygga en person som utvecklas i negativ riktning som jag till sl... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fräsch, frisk och spontan

Övrig information

Utåt sett är de den perfekta familjen. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn och en dyr bostadsrätt i Stockholm. De sköter hushållssysslorna tillsammans, noggrant fördelade med hjälp av ett excelark. Men under ytan är det något som inte stämmer. Han försöker förstå sitt liv utifrån marknads- och varumärkesteorier, medan hon försvinner ut på långa nattliga promenader. Det är då tanken på projektet dyker upp hos honom. Hans alldeles privata projekt, som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro. Ett nytt projekt, ett projekt som verkligen kommer att brännas. Mons Kallentofts nya roman Fräsch, frisk och spontan beskriver en familj i sönderfall och utspelar sig just nu i Stockholm.