Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2008-01-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Helena Hansson
Dimensioner
215 x 142 x 20 mm
Vikt
420 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127116030
Finn din livsuppgift : med munken som sålde sin Ferrari (inbunden)

Finn din livsuppgift : med munken som sålde sin Ferrari

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-01-01

Slutsåld

Finn din livsuppgift handlar om en koncernchefs väg till andligt uppvaknande. Vi är här för att väcka till liv hela vår potential och vi ska sträva efter att vara storslagna i allt vad vi gör: Gör ditt bästa och låt livet göra resten.

Efter den framgångsrika Munken som sålde sin Ferrari kommer nu fortsättningen på svenska. Det är en berättelse om en man som står i begrepp att ta sitt liv, men av en händelse möter han Munken från den tidigare boken, värstingadvokaten Julian Mantle. Här går han vidare på sin väg mot upplysthet och visdom och lotsar sin yngre kollega (och därmed också läsaren) på en inre resa vars syfte är att skala av pålagda mönster för att leva ett autentiskt liv. Med en blandning av visdomsord och praktiska lektioner och verktyg, skriven på medryckande prosa, får vi följa det böljande samtalet mellan de båda.

Denna inre resan är en process med sju steg där varje steg är nödvändigt för att man ska kunna gå vidare. Dessa steg är: 1) Medvetenhet om att leva i en lögn. 2) Valet att välja den medvetna vägen som leder till storhet. 3) Medvetenhet om under och möjligheter. 4) Att inhämta ny kunskap och nya insikter. 5) Transformation och återfödelse, att släppa gamla mönster. 6) Prövningen, hängivenheten att leva ett autentiskt liv testas. 7) Det stora uppvaknandet av självet.
Ett verktyg för att ta sig igenom de sju stegen är fem dagliga aktiviteter: att gå upp klockan fem på morgonen, att ha en helig timme för inre arbete, att föregå med gott exempel genom att ta hand om sig själv, att vara hängiven en hög nivå av självmedvetande och att vara en så kärleksfull person som möjligt.

Originaltitel: Discover your destiny with the monk who sold his Ferrari

Översättning Helena Hansson
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Finn din livsuppgift : med munken som sålde sin Ferrari. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok som får en att tänka till....
    Camilla, 24 oktober 2016

    Personlig utveckling är att jobba med sej själv....kanske inte den första boken att börja med. Men den är ändå underbart bra.

  2. Många aha upplevelser
    Maria Bärnström, 24 juli 2014

    Boken är verkligen ett verktyg för ett rikare liv. Mycket bra, lättläst och kan varmt rekommendera den. En bra investering.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Finn din livsuppgift : med munken som sål...