Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2011-10-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Olle Larkander
Originaltitel
Beat the Blues Before They Beat You
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
155 x 230 x 15 mm
Vikt
440 g
ISBN
9789127116245
Besegra depressionen innan den besegrar dig (häftad)

Besegra depressionen innan den besegrar dig

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-10-21
239
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Besegra depressionen är en tydlig och praktisk handbok för alla som är deprimerade eller känsliga för depression. Den är skriven av en av världens främsta experter inom kognitiv beteendeterapi (KBT) och bygger på aktuell forskning och kliniskt arbete.

På ett balanserat och eftertänksamt sätt beskriver Robert L. Leahy de vanligaste symtomen vid depression och ger konkreta tekniker och strategier för hur man själv redan idag kan börja besegra depressionen. Författaren aktiver, engagerar och vänder sig direkt till läsaren. Boken tar bland annat upp hur man hanterar självkritik, hur man övervinner känslor av hopplöshet och övergivenhet, liksom hur man kan lära sig att sluta älta och bygga upp sin motivation. Den innehåller också flertalet fallstudier och skattningsformulär.

Jag önskar att du varje gång som du känner dig överdrivet självkritisk, obeslutsam eller hopplös ska kunna öppna boken och finna de verktyg du behöver så du kan hjälpa dig själv. Hemligheten består i att du faktiskt blir din egen terapeut, din egen livscoach, så att du inte behöver stöd och råd från andra för att bestämma hur du ska handla. Det slutliga målet är att du tar kommandot över dig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Besegra depressionen innan den besegrar dig
  2. +
  3. Ta makten över depressionen : förändra dina vanor - förbättra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ta makten över depressionen : förändra dina van... av Michael E Addis, Christopher R Martell (inbunden).

Köp båda 2 för 748 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Besegra depressionen innan den besegrar dig