Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2008-12-20
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127117259

Tillsammans E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2008-12-20
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ingen människa är en ö. Vi behöver andra för att leva ett gott liv ? med vår livspartner, med våra barn och föräldrar, med våra släktingar, vänner och arbetskamrater. Vi vill ha goda relationer, men det är inte alltid så lätt. Här kommer en bok som hjälper dig att lyckas! Du får konkreta råd och här finns också enkla, vardagliga övningar.

Genom att utveckla din medkänsla, både med andra och med dig själv, kan du fatta kloka beslut. Genom att bekräfta andra och dig själv kan du få och visa respekt.

Tillsammans är en fristående fortsättning på författarnas tidigare böcker: Vem är det som bestämmer över ditt liv? ? om medveten närvaro och Att leva ett liv, inte vinna ett krig ? om acceptans. Alla tre böckerna bygger på kognitiv beteendeterapi och österländsk buddism och vill hjälpa dig till ökad självkännedom och livskvalitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tillsammans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gammal skåpmat
    Ulla Andersson, 4 december 2020

    Blev besviken på boken. Det var sammansatt gammal skåpmat. Valde att inte läsa ut den, Den var inte alls som tidigare böcker

Visa alla 1 recensioner