Trädgård i kallt klimat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2009-03-23
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
232 x 196 x 17 mm
Vikt
520 g
SAB
Qe-cc
ISBN
9789127117792

Trädgård i kallt klimat

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2009-03-23

Slutsåld

En ny, reviderad och uppdaterad utgåva för alla som odlar i zon 58, det vill säga i Norrland, delar av Småland, Bergslagen och Dalarna. Här finns odlingstips, anvisningar om hur man skyddar sina växter mot kyla och många förslag på växter som tål Sveriges vanligaste klimat. Trädgård i kallt klimat ger exempel på träd, buskar, perenner, sommarblommor, rosor, klätterväxter, vårblommande lökar, frukt, grönsaker och bär som klarar hårda villkor.

Utökat sidantal och nytt format, helt nya kapitel om grönsaksodling, trädgårdsdesign, beskärning och växthusodling samt en kalender med årets trädgårdsvård.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trädgård i kallt klimat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. DEN bok om gardening i Sverige
    Ralf Pichocki, 29 oktober 2014

    Min fru, som pratar bara litet Svenska, läser mycket mycket i den där boken... just eftersom det är så ful med nyttiga och användbara informationer. Vi, som fritidshusägare som kommer från Tyskland, lyckar trots det med våra planteringar... och det kommer också från att läsa denna bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Sandström