Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2009-10-26
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Dimensioner
233 x 158 x 18 mm
Vikt
501 g
SAB
Qz IKEA
ISBN
9789127119352
IKEA älskar Ryssland : en berättelse om ledarskap, passion och envishet (inbunden)

IKEA älskar Ryssland : en berättelse om ledarskap, passion och envishet

Inbunden Svenska, 2009-10-26

Slutsåld

Inom IKEA var det många som tvivlade då Ingvar Kamprad presenterade sin vision om att möblera det ryska folkhemmet. Uppdraget ansågs dömt att misslyckas. Inget annat företag av IKEA:s dignitet skulle ge sig in i ett så riskfyllt projekt, menade man. Men Kamprad såg möjligheterna och hade bestämt sig: Ju jävligare det är, desto bättre är det för oss. Om det vore enkelt skulle ju alla vara där.

Den man som fick i uppdrag att leda IKEA:s tredje etableringsförsök var Lennart Dahlgren. I IKEA älskar Ryssland berättar han om den passion och envishet som präglat såväl företagets som hans egen satsning.

Vi får följa med in i IKEA-kulturen och möta dess innersta kärna. Vi får inblick i Kamprads ledarstil, vilka värderingar som styr den internationella verksamheten, hur den framtida organisationen håller på att utformas och hur det är möjligt för ett svenskt företag att bli en av Rysslands viktigaste affärspartners. Vi får också veta vilka drivkrafter som legat bakom den närmast unika uthållighet som IKEA visat prov på och som nu börjar ge resultat.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »