Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
820
Utgivningsdatum
2011-01-11
Upplaga
8
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
238 x 173 x 43 mm
Vikt
1620 g
SAB
Qbf,Qbaab
ISBN
9789127120532
PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling (kartonnage)

PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2011-01-11
709
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Kompetens, flexibilitet och ledarskap det är ord som speglar dagens alltmer kunskapsintensiva företag och organisationer.

Globaliseringen medför att nästan varje företag kan betrakta hela världen som sin marknad men också att konkurrenter från jordens alla hörn kan dyka upp på det som förr var företagets (egen) hemmamarknad. Omvärlden har kommit närmare. Kapital, produktion och kunnande flyttar över gränserna. I denna åttonde reviderade utgåva av PAOU beskriver författaren både den PA/HRM och OU som vi länge haft och delvis kommer att ha kvar, och den som vi är på väg mot.

Boken rymmer en mängd konkreta exempel och lägger stor vikt vid den aktuella utvecklingen inom arbetslivet samt vid strategiskt personalarbete, kompetensutveckling och organisationsförändring. Tack vare sin teoretiska plattform, praktiska anknytning och imponerande bredd har PAOU blivit en självklar kursbok på många utbildningar och en uppskattad handbok inom företag och andra organisationer.

Otto Granberg är fil. dr, forskare, organisationskonsult, läroboksförfattare och föreläsare med mer än 25 års erfarenhet som chef, bl.a. förvaltningschef i Stockholms läns landsting. Han har doktorerat i arbetslivspedagogik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling
 2. +
 3. Kompetensbaserad Rekrytering, Intervjuteknik Och Testning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kompetensbaserad Rekrytering, Intervjuteknik Oc... av Malin Lindelöw Danielsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 1028 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Begriplig tegelsten
  Karin Hamberg, 18 april 2019

  Beställde boken inför skrivandet av en rapport efter att ha läst ett antal artiklar där den refererades till. Det är en ganska tung och mastig bok men det är mycket som känns relevant och ändå enkelt att ta till sig informationen. Hade säkert lika gärna kunnat ha den som kurslitteratur då det är mycket som känns igen från min HR-utbildning.

 2. En gedigen bok med många kända teorier och även...
  Värnamotjejen, 8 juni 2013

  En gedigen bok med många kända teorier och även Granbergs egna erfarenheter som vävs samman till en bra helhet. Jag använde boken i stor utsträckning då jag läste personalpolitik.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Otto Granberg