Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
820
Utgivningsdatum
2011-01-11
Upplaga
8
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
238 x 173 x 43 mm
Vikt
1620 g
SAB
Qbf,Qbaab
ISBN
9789127120532
PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling (kartonnage)

PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage, Svenska, 2011-01-11
693
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julklapp? Beställ boken senast onsdag 20 december kl. 22:30 med "Snabb frakt" för leverans innan julafton - Läs mer
Kompetens, flexibilitet och ledarskap det är ord som speglar dagens alltmer kunskapsintensiva företag och organisationer.

Globaliseringen medför att nästan varje företag kan betrakta hela världen som sin marknad men också att konkurrenter från jordens alla hörn kan dyka upp på det som förr var företagets (egen) hemmamarknad. Omvärlden har kommit närmare. Kapital, produktion och kunnande flyttar över gränserna. I denna åttonde reviderade utgåva av PAOU beskriver författaren både den PA/HRM och OU som vi länge haft och delvis kommer att ha kvar, och den som vi är på väg mot.

Boken rymmer en mängd konkreta exempel och lägger stor vikt vid den aktuella utvecklingen inom arbetslivet samt vid strategiskt personalarbete, kompetensutveckling och organisationsförändring. Tack vare sin teoretiska plattform, praktiska anknytning och imponerande bredd har PAOU blivit en självklar kursbok på många utbildningar och en uppskattad handbok inom företag och andra organisationer.

Otto Granberg är fil. dr, forskare, organisationskonsult, läroboksförfattare och föreläsare med mer än 25 års erfarenhet som chef, bl.a. förvaltningschef i Stockholms läns landsting. Han har doktorerat i arbetslivspedagogik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling
  2. +
  3. Hälsobokslut: förslag till mätning, analys och diskussionsfrågor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsobokslut: förslag till mätning, analys och ... av Paula Liukkonen (häftad).

Köp båda 2 för 968 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En gedigen bok med många kända teorier och även...
    Värnamotjejen, 8 juni 2013

    En gedigen bok med många kända teorier och även Granbergs egna erfarenheter som vävs samman till en bra helhet. Jag använde boken i stor utsträckning då jag läste personalpolitik.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om PAOU : personaladministration, HRM och or...