Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127125070
Att leda en frisk och framgångsrik organisation (e-bok)

Att leda en frisk och framgångsrik organisation (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-20
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Hedersomnämnande som årets bästa ledarskapsbok 2007 av KLF och KF Bibliotek.

Juryns motivering:
?Boken visar på ett positivt och konstruktivt sätt hur ledare med ökad lönsamhet kan inspirera och skapa goda förutsättningar för en frisk och framgångsrik organisation.?
(Bo Kjellberg, KLF)

Budskapet i den här boken är tydligt: det finns ingen motsättning mellan hög effektivitet och frisk organisation. Snarare måste man som ledare ha som mål att skapa en frisk organisation om man vill nå framgång. I den här boken får du veta hur man kan lyckas med det.

Varje ledares dröm är att leda en effektiv organisation med bra arbetsklimat och där medarbetarnas energi, engagemang och kompetens kan tas tillvara för att nå organisationens mål.

I denna positiva och konstruktiva bok är budskapet tydligt: Det finns ingen motsättning mellan hög effektivitet och en frisk organisation. Snarare måste man som ledare ha som mål att skapa en frisk organisation om man vill nå verklig framgång.

Det finns goda möjligheter för ledare att medverka till att medarbetarna får tillgång till en hälsosam och frisk arbetsplats. Det kan handla om allt ifrån att förändra organisationens kultur till att satsa på friskvård. I boken presenteras 21 framgångsvägar som kan inspirera och skapa goda förutsättningar för en frisk och framgångsrik organisation.

Författaren ger också tips på hur man som ledare kan utveckla sin egen arbets- och livskompetens. Ledaren får hjälp med att hitta rätt prioritering mellan sitt engagemang i arbetet och det övriga livet.

Björn Ericsson har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap. Han är författare till ett flertal böcker, varav den senaste är Om att nå balans arbetet och livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ericsson Björn

  • Om att nå balans

    Ericsson Björn

    Hur skall jag kunna nå en bra balans i mitt liv? Hur skall jag kunna förändra mitt liv i en positiv riktning? I Om att nå balans i arbetet och livet får vi hjälp att tänka till och försöka skapa en tillvaro som både på kort och lång sikt är sund o...

Bloggat om Att leda en frisk och framgångsrik organi...