Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2019-05-20
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127127340
Lära män leda kvinnor till framgång (e-bok)

Lära män leda kvinnor till framgång (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-05-20
133
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det är glädjande att nu efter tio år kunna presentera en i väsentliga delar omarbetad utgåva av Lära män leda kvinnor med tillägget "till framgång': Mycket nytt har kommit till och annat som nu är välkänt har kunnat strykas.

Boken har under dessa tio år varit en verklig storsäljare. Författaren har under denna tid fått fördjupad och förfinad kunskap om ämnet från chefer som leder såväl kvinnor som män. Därför har boken också fått undertiteln " ... eller lära män leda grabbar till jämställdhet'; eftersom det i arbetet blivit så uppenbart att de unga männens situation också måste belysas och hanteras.

Lära män leda kvinnor vänder sig till män och kvinnor -ledare och ledda - som arbetar på tvåkönade arbetsplatser och som vill ha kunskap i att hantera relationer och därmed konflikter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dahlbom-Hall Barbro

  • Lära läkare leda

    Dahlbom-Hall Barbro

    Krisen i sjukvården är ett resultat av läkarnas oförmåga att utöva ledarskap. De har ansvar, men de har inte sett till att de också har befogenheter som följer med chefskapet. Detta hävdar Barbro Dahlbom-Hall. Hennes bok är en appell som vänder si...

Bloggat om Lära män leda kvinnor till framgång