Ta fram kraften inom dig (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2010-02-05
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
233 x 153 x 16 mm
Vikt
380 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127127364
Ta fram kraften inom dig (kartonnage)

Ta fram kraften inom dig

Kartonnage Svenska, 2010-02-05
259
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad är det som gör att vissa människor både mår och presterar bra? Vad är det som gör att de lyckas nå dit de vill när många andra inte gör det?

Den viktigaste faktorn är att de helt enkelt har bestämt sig. De har bestämt sig för att förändra något, de kämpar mot sitt mål och lyckas sedan uppnå det som de så hett eftertraktar. När man frågar dem hur de bär sig åt svarar de ofta på ett likartat sätt: Jag bestämmer mig helt enkelt, och sen gör jag det bara!

Vad dessa människor i själva verket lyckas med är att finna och ta fram kraften inom sig själva. De får kontakt med sin inre styrka och använder sedan den på ett positivt sätt. Men detta är inte något som bara är förunnat vissa människor vi kan alla lära oss konsten att hitta kraften inom oss!

Ta fram kraften inom dig är ett kraftfullt verktyg för alla som vill utvecklas och finna sin inre styrka. Boken innehåller många handfasta övningar, fallbeskrivningar och inspirerande tips.

Susanne Pettersson är specialtränad på att känna igen vilka nycklar som leder till framgång och jobbar i dag inom svensk idrott, näringslivet och den offentliga sektorn. Susanne coachar, utbildar, utvecklar och bidrar till människors framgång, kraft och balans. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum på Bosön.

Susanne är en starkt engagerad person som inte lämnar någon oberörd!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta fram kraften inom dig
  2. +
  3. Dra åt samma håll : att skapa glädje och effektivt samarbete på jobbet, i teamet, i laget och i hemmet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dra åt samma håll : att skapa glädje och effekt... av Göran Persson, Susanne Pettersson (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Susanne Pettersson

Bloggat om Ta fram kraften inom dig