Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2012-03-19
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitt.
Illustratör/Fotograf
Lisen Adbåge
Dimensioner
246 x 201 x 6 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789127130340

Stora bebisbytet

(2 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-03-19

Slutsåld

Någon har bytt ut alla bebisar i den lilla staden. Det är ingen ordning alls. Mammorna är upprörda, papporna med. Till och med kungens och drottningens lilla prinsessa är bortbytt. Men bebisar måste man mata och ta hand om, krama och leka med. Drottningen börjar undra om det inte var ett missförstånd, kanske har alla fått precis rätt bebis ändå?

Petter Lidbeck och Lisen Adbåge har skapat en absurd, humoristisk och tänkvärd berättelse om bebisar, föräldraskap och kärlek.

 

Petter Lidbeck (född 1964) jobbar som författare och journalist. Petter behärskar många genrer och skriver för alla åldrar. Han har skrivit över fyrtio barn- och ungdomsböcker och finns utgiven på flera förlag.

Lisen Adbåge (född 1982) är illustratör, författare och serietecknare. På Natur & Kultur har hon utkommit med Stor-Emma och böckerna om Koko och Bosse. Lisen har även gjort illustrationerna till Petter Lidbecks Flickan och presidenten, Åke och hans ö och Stora bebisbytet och till Moni Nilssons böcker om Salmiak och Spocke.

Stora bebisbytet är en galet glad och häftigt annorlunda berättelse vars underström är kärlek och acceptans.

Pia Huss, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stora bebisbytet