Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2011-05-16
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Lagerlöf, Theres (red.) / Mälarstedt, Susanna (red.) / Ulaner, Maria (form) / Svedberg, Maria (form)
Dimensioner
235 x 160 x 28 mm
Vikt
802 g
SAB
Dofa
ISBN
9789127130746
Utvecklingspsykologi (inbunden)

Utvecklingspsykologi

(46 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-05-16
439
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I denna introduktionsbok i utvecklingspsykologi beskrivs barns och ungdomars, liksom den vuxna människans, utveckling på ett lättfattligt och instruktivt sätt. Boken Utvecklingspsykologi tar upp aktuella forskningsrön samt viktiga och ibland kontroversiella frågeställningar. På det utvecklingspsykologiska området har ny kunskap växt fram under senare år och tidigare rön måste fortlöpande revideras.

Denna tredje utgåva av boken är därför kraftigt omarbetad. Boken vänder sig i första hand till lärarutbildningen, speciallärarutbildningen och till yrkesverksamma inom barnomsorg och skola. Den är även av intresse för andra yrkeskategorier där kunskapen om människans utveckling är central, exempelvis för utbildningen i socialt arbete och olika vårdutbildningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utvecklingspsykologi
 2. +
 3. Leka för att lära : utveckling, kognition och kultur

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leka för att lära : utveckling, kognition och k... av Åsa Harvard, Mikael Jensen, Therese Welén, Peter Gärdenfors, Lars-Erik Berg (häftad).

Köp båda 2 för 764 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Utvecklingspsykologi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Shaymaa Najm Abdullah, 10 oktober 2018

  En Väldig bra bok, jag rekommenderas denna boken till alla att läsa. Lätt läs, enkel beskrivning och spännande. Prova köpa den är innehåller psykologi fakta

 2. Fantastiskt bok i ämnet
  Tomas Ekroth, 6 april 2016

  Är man intresserad av utvecklingspsykologi är det här en bra bok att börja med. Du tas igenom de olika begreppen på ett pedagogiskt sätt och lämnar en del tankar till läsaren att utforska.

 3. Psykologi <3
  Linus , 3 mars 2016

  Något tung bok som går igenom väldigt många bra och matnyttiga saker. Trots hög informationsdensitet så är den förvånansvärt lättläst.

 4. psykologiboken
  Hans-Georg Rothstein, 5 september 2014

  Mycket lättförståelig och ger enkla förklaringar om utvecklingspsykologi från födsel till graven, och jag förstår att den nu tryckts för tredje upplagan som lärobok för oss alla och på universitet och högskolor!

 5. Utvecklingspsykologi
  My , 14 maj 2014

  Bra, intresseväckande och lättläst! För den som vill läsa en grundbok i psykologi på eftergymnasial nivå. Bra förklaringar och "enkelt språk".

 6. Bra och begriplig uppdelning av informationen i boken....
  Olga AT, 26 november 2013

  Bra och begriplig uppdelning av informationen i boken. Relevant information till kursen människansutveckling. AT-program samt alla som kommer jobba med människor borde läsa boken.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Utvecklingspsykologi