Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2011-09-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789127131484

Allians : Den terapeutiska relationen i KBT

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2011-09-05
384
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En god allians och tillitsfull terapirelation är betydelsefullt för att hjälpa klienter och som terapeut är det fullt möjligt att träna och utveckla sin förmåga att skapa detta. I den här boken beskrivs alliansarbetet i KBT från motivation, hopp och överenskommelse, till lägen när förtroendet sätts på prov. Stort utrymme ges till alliansens fundament mindfulness, acceptans, validering och empati. Läsaren får också handledning i hur man kan utveckla självreflektion, flexibilitet och följsamhet till klientens behov, liksom i konsten att hitta en balans mellan relationen och tekniken i behandlingen. Allt för att klienten ska känna sig sedd, förstådd och accepterad på ett sätt som gynnar läknings- och förändringsprocessen i terapin.

Boken vänder sig till studerande och yrkesverksamma psykologer, psykoterapeuter, socionomer, läkare, sjuksköterskor till alla i människovårdande yrken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allians : Den terapeutiska relationen i KBT
  2. +
  3. Beteendets ABC : en introduktion till behavioristisk psykoterapi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Beteendets ABC : en introduktion till behaviori... av Jonas Ramnerö, Niklas Törneke (häftad).

Köp båda 2 för 814 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allians : Den terapeutiska relationen i KBT. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Illa
    Besviken, 22 oktober 2020

    Intetsägande, motsägelsefullt trams som mest går ut på att skryta över KBTs förträfflighet. Lyfter fram viktiga element direkt plockade från andra terapiformer utan att hänvisa till detta.

Visa alla 1 recensioner