Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2012-10-06
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
460 g
ISBN
9789127131507
Hjärnrevolutionen : Varför din intelligens påverkar allt du gör - och allt (inbunden)

Hjärnrevolutionen : Varför din intelligens påverkar allt du gör - och allt

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-10-06

Slutsåld

Den här boken kommer att förändra ditt liv. Bokstavligen. När du läser och reflekterar förändras din hjärna. Nya förbindelser uppstår mellan olika hjärnceller, andra förstärks och åter andra försvagas. Allt du gör påverkas av din hjärnas uppbyggnad, men allt du gör påverkar också din hjärnas uppbyggnad. Forskningen om hjärnan och om intelligens har gjort dramatiska framsteg under de senaste decennierna - synen på hjärnan som statisk, hierarkisk och med specialiserade delar stämmer inte med dagens rön inom neuroplasticitet, neurogenesis och epigenetik. Den nya kunskapen om vår formbara hjärna är en av vår tids stora revolutioner.

Ändå har forskningsrönen gått allmänheten förbi. Det är vanvettigt slöseri med kunskap. Du bör inte missa den nya kunskapen om din hjärna och vad som håller på att hända med den, för den är du.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hjärnrevolutionen : Varför din intelligens påverkar allt du gör - och allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En lättläst, insiktsfull och intressant bok om hur vår...
  D.N., 7 oktober 2013

  En lättläst, insiktsfull och intressant bok om hur vår intelligens och vår hjärna fungerar. Den känns ny och fräsch med ett ganska prestigelöst förhållningssätt till det känsliga ämnet intelligens. Författaren refererar till mycket forskning som gjorts de senaste åren, så väl som äldre forskning som hamnat i skymundan.

  För alla med intresse av hjärna och intelligens är denna boken given i bokhyllan.

 2. Tankeväckande och intressant om intelligens, nya rön...
  Per Lidén, 22 juli 2013

  Tankeväckande och intressant om intelligens, nya rön om hur hjärnan utvecklas och hur det vi gör påverkar hjärnans funktion. Läs!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Norberg