Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2012-05-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Holmberg, Ylva (förf.) / Lindgren, Monica (förf.) / Nilsson, Bo (förf.) / Riddersporre, Bim (förf.) / Söderman, Johan (förf.) / Riddersporre, Bim (red.) / Söderman, Johan (red.) / Persson, John (form) / Ulaner, Maria (form)
Dimensioner
233 x 160 x 17 mm
Vikt
416 g
SAB
Eab,370
ISBN
9789127132344
Musikvetenskap för förskolan (inbunden)

Musikvetenskap för förskolan

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-05-21
382
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Musikvetenskap för förskolan presenterar den mångfasetterade kunskap som finns om barn och musik. Barn som börjar förskolan har många erfarenheter av musik. Redan i fosterlivet har barnen hört musik och sång, som riktigt små har de blivit lugnade och tröstade av vaggvisor och de känner väl igen den musik de hört ofta. I förskolans läroplan tydliggörs också musikens stora betydelse, både som mål och medel i verksamheten.

Bokens kapitel samlas i tre delar: Perspektiv på musik i förskolan, Musikdidaktik i förskolan samt Musikaliska fältstudier i förskolan. En rad framstående musikforskare har bidragit med inspirerande texter.

Musikvetenskap för förskolan vänder sig till blivande förskollärare, personal i förskolan samt föräldrar och andra som möter barn i förskoleåldern.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Musikvetenskap för förskolan
  2. +
  3. På promenad med Mäster Palm : att arrangera föreläsningar i arbetarrörelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt På promenad med Mäster Palm : att arrangera för... av Erik Wiklund (häftad).

Köp båda 2 för 491 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Musikvetenskap för förskolan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant
    Fia, 3 oktober 2014

    Bra och intressant bok som öppnar ögonen för vikten av musik i förskolan. En bok jag kommer spara som framtida förskolepedagog med musikintresse.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna