Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2012-04-02
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Medarbetare
Engblom, Mikael (form) / Benjaminsson, Jennie (foto) / Sjöstedt, Tina (foto)
Dimensioner
255 x 215 x 22 mm
Vikt
915 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789127132665
Kalasgott (inbunden)

Kalasgott

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2012-04-02

Slutsåld

"Det ska vara roligt att laga läcker och vacker mat! Den enklaste middagen är den godaste, och det är också den maten som jag gärna bjuder mina nära och kära på. Under tiden som köttet sköter sig själv i ugnen kan du sola dig brun eller röd, fixa och trixa med dukning, läsa en mysig bok eller lägga dig i hängmattan med en nyskakad hallondrink i handen. Enkelhet är min bästa middagshemlighet!

Här har jag samlat mina grymmaste recept och delat in dem efter humör, tid och tillfälle. Oavsett om du är medvetslös eller pigg som en duracellkanin, ska äta ensam eller bjuda hem hela tjocka släkten, imponera stort eller bara piffa till vardagen så hoppas jag att du hittar det du söker här. Mitt mål med den här boken har varit att ge nyfikna hemmakockar i alla åldrar den bästa av kokböcker." Jennie Benjaminsson"

"Boken lär knappast bli någon dammsamlare det här är recept att verkligen laga. Enkelhet när den är som bäst!" Allt om Mat
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kalasgott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen Kalasgott!
    Yvonne Milton, 1 april 2014

    En mycket bra kokbok med inspiration,härliga recept och bilder! Har redan prövat att testa flera recept i hennes kokbok,kan verkligen rekommendera till köp av denna.

Visa alla 1 recensioner