Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2013-03-23
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Callmer, Sophia (foto)
Dimensioner
305 x 235 x 20 mm
Vikt
1090 g
SAB
Qe
ISBN
9789127133020
Paradiset : underbart, enkelt och lite lagom slarvigt i trädgården (inbunden)

Paradiset : underbart, enkelt och lite lagom slarvigt i trädgården

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-03-23

Slutsåld

En trädgård kan vara stilig och avvisande som forna tiders iskalla finrum. Det kan vara slarvigt blottläggande, som en ostädad garderob. Den kan kännas öppen och naken som i ett skyltfönster eller ombonad, trivsam, välkomnande och lite lagom slarvig. Mitt paradis ska vara som en famn. Det ska ta emot mig och ge mig ro. Där ska jag dricka kaffe i vårsolen, ligga på en filt och läsa, plocka vinbär, planera storstilade rabatter som aldrig blir av, hänga tvätt, vänja mig vid döden, lukta på rosor och leka med barn.

Paradiset är rik på inspiration, handfasta råd och filosofiska tankar. Boken är uppbyggd kring 11 kapitel som handlar om hur du skapar behagliga gröna rum att vistas i.

"Boken känns modern, med rejäl text och väldigt vackra bilder på tjockt, matt papper. Men det är ingen coffee table-book, utan en bok att använda. Gör gärna det, för den eggar fantasin och ger lust att skapa ett eget paradis."
Malin Ahnoff, Norrköpings Tidningar

"Boken är vacker och sätter i gång trädgårdsdrömmarna."
Filipstads Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Paradiset : underbart, enkelt och lite lagom slarvigt i trädgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar bok att bläddra i och inspireras utav.
  TG, 1 april 2015

  Vackra bilder, härlig text och mycket bra råd och information om växter. En bok jag gärna tittar i flera gånger och drömmer mig bort i. Rekommenderar den varmt till alla som inte söker raka gångar och hårt hållna buxbomshäckar. Här är det vackra i det lite vilda och änglika.

 2. Fina bilder, beskrivande text och bra tips. Bästa är...
  Gunilla Spaak, 16 oktober 2013

  Fina bilder, beskrivande text och bra tips. Bästa är sammanställningen av förslag på växter efter varje kapitel. Också ett fint bokomslag som känns lite lyxigt.

 3. Många bra råd och tips, vackra fotografier,...
  Ulla Edlind, 29 april 2013

  Många bra råd och tips, vackra fotografier, underhållande som alla hennes böcker. Bra upplägg med olika delar av trädgården och omgivningar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sanna Töringe