Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2012-10-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Björnsrud, Johan (form) / Walström, Susanne (foto)
Dimensioner
256 x 200 x 20 mm
Vikt
768 g
SAB
Qcabb,641.563
ISBN
9789127133051
GI & LCHF Deluxe (inbunden)

GI & LCHF Deluxe

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2012-10-13

Slutsåld

Du behöver inte säga adjö till biff med bearnaise, pannacotta eller ost och vin. Tvärtom en hållbar och hälsosam livsstil förutsätter att du äter dig mätt och att du äter gott. Den här boken ger dig sex nycklar till ett härligt och lustfyllt matliv: mat ska vara enkel, långsam, rik på rätt fett, färgglad och syrad. Dessutom får den gärna vara syndigt god!

Här hittar du ett sjuttiotal genomarbetade recept för både vardag och fest, för singlar, familjer och bjudningar med få eller många gäster. Inspirationen kommer från Medelhavsköken, asiatisk mat och vårt svenska kök.

"Många vackra bilder och inspirerande recept."
Expressen

Till GI & LCHF Deluxe på Facebook.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av GI & LCHF Deluxe. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. GI & LCHF är bara bokstäver...
    Oscar, 16 november 2012

    ...det viktiga med den här boken är att den är sprängfylld med god mat. Hade tröttnat på den malström av kokböcker som väller över oss, men den här lyckas kombinera en vrålsnygg yta med ett genuint smakfullt innehåll. Recept och influenser med härlig bredd - den minsta gemensamma nämnaren verkar vara att det är författarinnans favoriter. Och det känns på den kunniga entusiasmen. Smalmat? Mycket möjligt - men för mig är det bara Deluxe som betyder något. Har testat sju av rätterna med stor njutning. Tar tre till i helgen.

  2. Läcker hälsomat i lyxförpackning
    Anders S, 26 oktober 2012

    En riktigt lyxig och användarvänlig bok. Ovanligt välskrivna och täta texter för att vara en receptbok och snygga bilder.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gunilla Eldh