Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2019-02-06
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Erik Nisser
ISBN
9789127134249
Kärlekens ACT (e-bok)

Kärlekens ACT (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-06
189
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
I flertalet västländer ligger skilsmässostatistiken idag på nära 50 procent och i de äktenskap och relationer som trots allt håller, plågas många av känslor av tomhet, sorg och bitterhet. Alltfler undviker därför att hänge sig helt och fullt i ett långsiktigt förhållande. Men det finns sätt att stärka sin relation och våga bygga upp relationer som varar - den här boken visar hur man gör.

Boken lär ut en rad strategier för hur man kan släppa olika orealistiska föreställningar och attityder till kärleken. Den ger anvisningar till hur man genom sitt eget handlande kan skapa ett kärleksfullt och långlivat förhållande och hur man kan handskas med och acceptera de jobbiga tankar och känslor som ofrånkomligen uppstår i en relation. Boken lär även ut hur man tar hand om sorg, rädsla och avvisanden, hur man bär sig åt med ilska, frustration och förbittring samt hur man kan förlåta både sig själv och sin partner.

Kärlekens ACTutgår från Acceptance and Commitment Therapy (ACT) som ingår i den tredje vågens beteendeterapi. Möjligheterna att skapa ett rikt och meningsfullt liv ökar markant om man samtidigt accepterar obehag som en oundviklig del av att vara levande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harris Russ

  • När livet slår till

    Harris Russ

    Ibland får man en riktig käftsmäll av livet: någon man älskar dör, man råkar ut för en olyckshändelse eller golvas av en skilsmässa. När Russ Harris upptäckte att hans tvåårige son hade autism rasade hans värld. Han kämpade länge med att acceptera...

Bloggat om Kärlekens ACT