Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-16
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
230 x 155 x 20 mm
Vikt
550 g
ISBN
9789127134294
Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering (kartonnage)

Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2013-09-16
399
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Mellanmänskliga konflikter är ofrånkomliga i arbets- och privatliv. Genom relevant konfliktteori och konkreta exempel bidrar boken till en ökad förståelse för konflikters uppkomst, dynamik och hantering. Konflikter - uppkomst, dynamik och hantering presenterar metoder för att såväl förebygga destruktiva konflikter som för att hantera motsättningar på ett konstruktivt sätt.

Innehållet vänder sig både till den som själv är involverad i konflikter, hemma eller på jobbet, och till den som yrkesmässigt arbetar med att bistå vid andras konflikter. Den första versionen av boken, Om konflikter, kom ut 1996 och var den första svenska översikten av forskning och erfarenhet kring konfliktteori och konflikthantering. Nu kommer denna uppskattade klassiker i en ny och aktualiserad utgåva.

Boken är tänkt som kurs- och facklitteratur men dess tilltal och allmängiltiga innehåll gör den läsvärd även för en bredare allmänhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering
  2. +
  3. Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ledarskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gruppsykologi : om grupper, organisationer och ... av Lars Svedberg (inbunden).

Köp båda 2 för 849 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konflikter : Uppkomst, dynamik och hantering