Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
257
Utgivningsdatum
2013-03-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Christina Stalby
Originaltitel
Unified Protocol for Transdiagnostic Treatment of Emotional
Medarbetare
Kapadia, Seth (form)
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
550 g
ISBN
9789127134348
Unified protocol Arbetsbok: Diagnosöverskridande psykologisk behandling (häftad)

Unified protocol Arbetsbok: Diagnosöverskridande psykologisk behandling

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2013-03-25
329
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Upplever du starka, obehagliga känslor som hindrar dig från att leva på det sätt du vill? Ångest, rädsla och nedstämdhet förekommer ofta tillsammans och kan begränsa din tillvaro. Forskning visar att behandlingsprogrammet i den här boken, Unified protocol, kan hjälpa dig oavsett om du lider av depression, något ångestsyndrom eller av flera problem samtidigt.

Behandlingen bygger på kognitiv beteendeterapi, där du aktivt tränar för att utveckla nya färdigheter. Steg för steg vägleds du till att bättre förstå dina känsloupplevelser, vad som förvärrar dina symtom och framför allt vad du kan göra för att börja må bättre och leva det liv du vill leva. Rikligt med fallbeskrivningar, dialoger och exempel visar hur behandlingen går till. Du ska använda boken i samarbete med en terapeut som följer dig genom upplägget. På bokens webbplats finns formulär och annat arbetsmaterial.

Huvudförfattare är David H. Barlow, professor i psykologi och psykiatri och en av världens mest framträdande psykoterapiforskare. Svensk fackgranskning av Billy Larsson, fil.dr, leg. psykolog och leg. psykoterapeut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Unified protocol Arbetsbok: Diagnosöverskridande psykologisk behandling
 2. +
 3. Unified protocol Terapeutmanual: Diagnosöverskridande psykologisk behandlin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Unified protocol Terapeutmanual: Diagnosöverskr... av David Barlow (kartonnage).

Köp båda 2 för 788 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Unified protocol Arbetsbok: Diagnosöverskridande psykologisk behandling. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Med varlig hand lär David Barlow ut hur man på egen...
  Lars , 30 september 2013

  Med varlig hand lär David Barlow ut hur man på egen hand närmar sig sin problematik. Och därtill låter oss upptäcka att många diagnoser har gemensamma nämnare. God pedagogik och bra övningar gör det lätt att se kopplingarna, både till det egna beteendet, och andras. En väldigt bra arbetsbok.

 2. En mycket bra och lättläst sammanfattning av över 30...

  En mycket bra och lättläst sammanfattning av över 30 års tvärvetenskaplig forskning om känslor och känslomässigt undvikande, skrivet på ett lätt tillgängligt sätt för klienter. Flera av mina klienter har kommenterat att de tack vare arbetet med boken för första gången börjat få en förståelse som gjort att de känner igen sig, och vad det är som gjort att de fått såna problem i livet. Pedagogisk och engagerande. Alla klienter klarar inte att läsa hela boken dock, så för vissa har jag valt ut ka... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Unified protocol Arbetsbok: Diagnosöversk...