Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789127134461
De hemliga breven från munken som sålde sin ferrari (e-bok)

De hemliga breven från munken som sålde sin ferrari (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-09-17
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan.

Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen.

Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv - han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan.

Internationell bästsäljare - Sharmas böcker har sålts i över fem miljoner exemplar världen över, de har översatts till 70 språk och kommit ut i 60 länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om De hemliga breven från munken som sålde s...