Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2014-01-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127135499

Gale E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-01-22
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Teneriffa, november 2001. Tvillingtornen har just rasat och världen tycks stå i brand. I Santa Cruz hamn ansluter Daniel till Gale och Devan, ett irländskt par som annonserat efter besättningsmän till sin seglats över Atlanten. Snart kommer också tyska Matthias ombord.

För Daniel är havet en väg ut, en chans att omskapa sig själv. För Gale och Devan är det en dröm som går i uppfyllelse. Matthias behöver bara en paus. Men Venja är en liten segelbåt, och ute på öppet hav blir besättningens utsatthet snart uppenbar för var och en. Avskurna från omvärlden går de fyra allt längre in i en egen verklighet med otydliga spelregler. Samtidigt tycks det allt viktigare att få klarhet i vem Daniel är, och vad det är han flyr ifrån . . .

Gale är en psykologisk thriller som utspelar sig långt ute till havs, en plats som är fullständigt isolerad ? och omöjlig att ta sig ifrån. Vad är människor egentligen kapabla till under enorm press? Och när övergår den totala friheten i sin motsats, en förlamande rädsla?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karl Eder