Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2014-01-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Ola Jameson
Originaltitel
Brief Interventions for Radical Change - Principles & Practi
Medarbetare
Paulsrud, Lars (form)
Dimensioner
230 x 155 x 20 mm
Vikt
569 g
SAB
Dokba,Vlbdö
ISBN
9789127136076

Fokuserad ACT

(15 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-01-13
519
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fokuserad ACT beskriver en fokuserad behandlingsinsats på upp till fem samtal utifrån kärnkomponenterna i acceptance and commitment therapy, ACT. Syftet är att bidra till den förändring som klienten är beredd att göra - och som allra mest höjer personens livskvalitet och funktionsnivå. Med ett strukturerat och pedagogiskt upplägg, och ett lättförståeligt språkbruk, går författarna igenom olika interventioner med hjälp av illustrerande fallexempel. Denna utgåva har även ett extra kapitel om hur man implementerar metoden i befintliga verksamheter i Sverige.

Fokuserad ACT ger en bra introduktion till ACT-modellens centrala processer och utgör också en värdefull kunskapskälla för mer erfarna behandlare som vill vidareutveckla sina praktiska färdigheter i ACT. Den passar således både studerande och yrkesverksamma kliniker.

De tre författarna har utvecklat behandlingsmodellen Fokuserad ACT. Kirk Strosahl och Patricia Robinson är fil.dr och psykologer verksamma i USA, samt världsledande inom ACT. Thomas Gustavsson är leg. psykolog och verksam vid Segesholms behandlingshem och Human ACT i Skåne. Han har arbetat med ACT sedan slutet av 1990-talet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fokuserad ACT
  2. +
  3. ACT helt enkelt : En introduktion till Acceptance and Commitment Therapy (2:a utgåvan)

De som köpt den här boken har ofta också köpt ACT helt enkelt : En introduktion till Acceptan... av Russ Harris (häftad).

Köp båda 2 för 927 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fokuserad ACT. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och full med kliniska tips!
    Peter, 30 maj 2018

    Det är lätt att hänga med i texten och det beskrivs och förklaras tydligt vad som händer. Det finns massor av praktiska tips och övningar man har nytta av!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna