Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-10-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127136717
Lycka på fullt allvar : en introduktion till positiv psykologi (e-bok)

Lycka på fullt allvar : en introduktion till positiv psykologi (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-10-13
154
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Livet bjuder emellanåt på motstånd och eftersom vi har lättare att ta till oss negativa upplevelser än positiva behöver vi hjälpa oss själva på traven - för vi kan påverka hur vi mår.

Den nya positiva psykologin handlar inte om påklistrat positivt tänkande utan har vetenskapligt undersökt vad som får oss att må bra, vad som får oss att känna oss glada och vad som ger livet mening. Den ger konkreta förslag på hur vi kan stärka vårt välbefinnande genom att lära känna oss själva och tillföra fler positiva upplevelser.

I Lycka på fullt allvar tar Katarina Blom och Sara Hammarkrantz loven av grundlösa lyckolöften och synar istället vetenskapen bakom. Utifrån aktuell forskning visar de hur vi genom att uppmärksamma goda stunder i vardagen och engagera oss i meningsfulla handlingar kan bygga välbefinnande på lång sikt.

Det här är en bok för dig som ibland tycker att livet känns lite tungt, som kanske har svårt att värdesätta det goda som redan finns runt omkring dig och som vill stå starkare i medgång såväl som motgång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Lycka på fullt allvar : en introduktion t...