Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2014-08-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Ström, Jenny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Ström
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
395 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127136724

Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-08-25
246
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mindfulness är relativt nytt inom organisationspsykologi och fler och fler företagsledare får upp ögonen för metoden. Mindfulness på jobbet lönar sig, både på individnivå och på företag som helhet: stressnivåerna sjunker, man får färre sjukskrivningar, större engagemang hos de anställda, färre konflikter, mindre personalomsättning och högre nivåer av kreativitet och innovation.

Fokus på jobbet visar hur man konkret kan göra för att bli mer närvarande i sitt arbete - och i övriga delar av sitt liv. Metoden har sin grund i forskning och praktisk tillämpning på olika arbetsplatser.

Mer intressant läsning hittar ni på http://fokuspajobbet.se/

I ett Sverige där sjukskrivningarna ökar på grund av ett allt mer komplext och stressigt arbetsliv behövs lösningar på hur man kan arbeta förebyggande, och hur man kan ta sig tillbaka efter en sjukskrivning. I boken Fokus på Jobbet ger Sara Hultman och Martin Ström läsaren kunskap och handfast vägledning. Med hjälp av forskning och konkreta exempel visar de hur mindfulness kan användas i arbetslivet, till nytta för både invid och organisation.

Ur juryns motivering till årets hr-bok 2014
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje
 2. +
 3. Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfuln... av Sara Hultman, Martin Ström (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och lärorik
  Sara, 7 december 2017

  Jag har utövat mindfulness i ca 2 år och den här boken ger många nya insikter. Jag gillar böcker baserade på forskning och den här är riktigt bra. Alla borde läsa den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Terapihjälpen : min guide och anteckningsbok

  Lotta Dinäss, Sara Hultman

  Vad kommer man ihåg av allt man pratar om och lär sig när man går i terapi? Vad stannar kvar när terapin avslutats? Vad var det vi sa, egentligen? Idén till Terapihjälpen kom från Lotta som saknade n&ar...

 • Fokus på jobbet

  Sara Hultman, Martin Ström

  Fokus på jobbet utgår från ny forskning som visar att vi kan träna hjärnans ?uppmärksamhetsmuskel? så att vi förblir fokuserade och lugna när vi står mitt i den storm som är vår arbetsdag. Träningen handlar om att ta kontroll över våra tankar och ...