Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2014-03-22
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127137400

Du kanske gillar

Panikångest och depression (e-bok)

Panikångest och depression E-bok

Frågor och svar om två av våra vanligaste folksjukdomar

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-03-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I denna lättillgängliga och användbara handbok ger Christian Dahlström raka svar på de vanligaste frågorna om panikångest och depression. Kan man bli fri från panikångest? Varför blir man deprimerad? Hur går psykoterapi till? Var kan man söka hjälp?

Trots att panikångest och depression är några av våra vanligaste sjukdomar vet de flesta fortfarande alldeles för lite om dem och det är lätt att känna sig handfallen när man kommer i kontakt med sin egen eller andras psykiska ohälsa.
Det är vid sådanan tillfällen den här boken behövs.

Christian Dahlström är frilansskribent med egen erfarenhet av panikångest och depression. Han debatterar och informerar om psykisk ohälsa, bland annat via sin sajt 1000glada.

Tillsammans med författaren Rebecca Anserud gör Christian en mycket uppskattad podcast, Psykpodden, där de bland annat talar om bipolär sjukdom, depression, ångest och ADHD. Psykpodden finns på iTunes och www.vadärdepression.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dahlström Christian

  • Kalla mig galen

    Dahlström Christian

    Det här är en bok om psykisk ohälsa. Det kan drabba vem som helst och ändå är det fortfarande så tabu att prata om. När min egen depression och ångest varit som värst omöjliggjorde sjukdomen nästan alla nära relationer och mina försök att ha en fu...