Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-05-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Erik MacQueen
ISBN
9789127137691

Nattfilm E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-05-13
169
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
En fuktkall oktoberkväll hittas Ashley Cordova, dotter till skräckfilmsregissören Stanislas Cordova, död i en lagerlokal på nedre Manhattan. Det avskrivs som ett självmord, men journalisten Scott McGrath anar att det finns en berättelse bakom den som iscensatts.

Cordovas våldsamma filmer är kultförklarade, men regissören syns aldrig offentligt och med åren har han blivit så mytologiserad att ingen längre vet vad som är sant. Scott McGraths försök att närma sig honom slutade med att kan kraschade både sitt äktenskap och sin karriär, men med Ashleys död återuppväcks det maniska begär som förra gången förde honom till avgrundens rand. Jakten för honom allt djupare ner mot det kraftcentrum som är Stanislas Cordova. Bilder, illusioner, speglar: varje gång han fått upp en dörr tycks den smälla igen bakom honom ? Scott har redan förlorat allt, och det enda som kan ge honom upprättelse är att få reda på sanningen. Även om det kräver att han möter sitt eget mörker.

Marisha Pessl är tillbaka med en explosiv och innovativ thriller. Med samma energi och smarta humor som i debuten har hon skrivit en visuellt sprakande och labyrintliknande berättelse med en oförglömlig final.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nattfilm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårt att sluta läsa

    Natt film är Maishas andra bok, debut boken Fördjupade studier i katastoroffysik var jätte bra men det var en helt annan slags bok än Nattfilm.
    Jag kunde inte lägga boken ifrån mig så spännande var den. Korta kapitel men i varje kapitel hände det något, tempot är hög genom hela boken.
    Boken är inte vad man förväntar sig, den tar en vändning in i det ockulta och plötsligt suddas linjer mellan verklighet och det övernaturliga ut.

    Som läsare dras man in i historien, och man undr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner