Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
75
Utgivningsdatum
2014-09-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Elin Lindell
Dimensioner
217 x 174 x 10 mm
Vikt
336 g
SAB
uOeakaa
ISBN
9789127137981
Vilken vecka!? : när föräldrarna skiljer sig (inbunden)

Vilken vecka!? : när föräldrarna skiljer sig

Inbunden, Svenska, 2014-09-22
149
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En modern familj kan vara formad på många olika sätt och Sverige är ett av de länder i världen med högst skilsmässotal. Men vad innebär det för barnen när föräldrarna går isär och hittar nya och kanske går isär igen? Och alla familjer består inte av mamma pappa barn, hur funkar det i familjer med t ex mamma mamma barn? Har man rätt till kontakt med frånskilda plastföräldrar? Hur blir det om pappa flyttar till ett annat land? Och måste jag dela rum med plastsyskonet? Ingen fråga är för liten eller för stor, här får barnen själva komma till tals med sina egna berättelser om vad föräldrarnas skilsmässa inneburit för dem. Här finns också råd från psykologen och juristen med flera samt en tjuvkikssida för nyfikna föräldrar.

Rikt illustrerad i färg av Elin Lindell.

Jennie Persson är journalist och har bl.a. arbetat på Kamratposten. Hon debuterade 2014 med Vilken vecka?! När föräldrarna skiljer sig.

De flesta frågor man kan ha kring en sepration behandlas utförligt. Språket är enkelt med ett direkt tilltal. /... / Texterna är välskrivna och lyhörda, vilket gör att många barn kan relatera till innehållet.

Sarah Utas, BTJ

Jennie Persson tar på ett fint och seriöst sätt upp många viktiga frågor i sin bok där hon också låter barn få komma till tals med sina egna berättelser. /... / Men förutom allt det jobbiga så ger Persson även plats för det som kan vara bra, fördelarna, och det behövs som motvikt så att man inte svartmålar i onödan.

Stefan Wildhe, Tidningen Kulturen
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vilken vecka!? : när föräldrarna skiljer sig
  2. +
  3. Den stora smällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den stora smällen av Mats Wänblad (inbunden).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jennie Persson

  • I mitt hjärta finns du kvar : om sorg och saknad

    Jennie Persson

    Möt Charlie som säger att han aldrig förstod hur sjuk hans pappa var innan han dog, Leia som brukar besöka sin lillebror på kyrkogården, Amir som har levt med en sjuk pappa hela livet och Esmeralda som bara var fyra år när hennes mamma insjuknade ...