Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2014-12-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
220 x 145 x 10 mm
Vikt
363 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127140134
Nystart! : din väg till ett bättre liv (inbunden)

Nystart! : din väg till ett bättre liv

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-12-17

Slutsåld

Funderar du över vad som är viktigt i livet och värt att prioritera? Varför du valt att göra vissa saker, men valt bort andra? Känner du dig ibland som ett offer för omständigheter bortom din kontroll? Ett riktigt gott nytt år med mindre stress och mer passion och motivation kan börja precis nu gör en nystart genom att lära känna dina drivkrafter och identifiera de motkrafter som hindrar dig från att göra det du brinner för. Surfa på medkrafterna, sätt upp tydliga mål, identifi era spökena som stör och distraherar.

Nystart! är en forskningsbaserad bok som hjälper dig att hitta balans mellan vilja och vila, mellan ansträngning och avspänning.

Peter Hassmén är professor i psykologi vid universitetet i Umeå. Hans specialområde är idrottspsykologi och han är medförfattare till böckerna Idrottspsykologi och Idrottsledarskap. Nystart! skrevs under en längre vistelse i Australien då han forskade vid University of Canberra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nystart! : din väg till ett bättre liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra balans mellan vetenskap och lättillgängligt
    Maggan, 6 april 2015

    Tänkvärd läsning som gav mig några aha-upplevelser och inspiration. Efter att ha löst boken känner jag för att sätta igång och göra ändringar i det som skaver i tillvaron.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Hassmén