Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2015-05-05
Upplaga
13
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127140158
Att stå bredvid cancer (e-bok)

Att stå bredvid cancer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-05
239
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En bok till dig som står bredvid någon nära som blivit sjuk i cancer. En bok som både ger tröst och perspektiv, och som är konkret och användbar.
Att stå bredvid cancer handlar om att vara drabbad av sjukdom trots att man själv inte är sjuk; om att vilja vara stark för en människa man älskar, samtidigt som man ska hantera sin egen oro, stress och sorg.
?Vi är så många som lever bredvid någon som är allvarligt sjuk. Men vi är aldrig huvudpersonerna. Vi är stödtrupperna. Cancer är en lömsk sjukdom som man aldrig vet hur den utvecklas. Så vi är bara tvungna att vänta. Det är svårt att erkänna och det är svårt att prata om. Livet gör ont och vi människor behöver människor, även om det bara är ett kort sms från nån som skriver ?kram, tänker på er? en tidig tisdagsmorgon.?
Perspektivet är personligt och inkännande. Reflektioner och resonemang varvas med intervjuer med personer som ger olika perspektiv och svar på svåra frågor.

Ola Ringdahl är journalist och arbetar med kommunikation i olika former, bl.a. som konsult åt olika webbyråer. Hans första bok Det blir bra. Manual för skilda män utkom hösten 2013.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ringdahl Ola

  • Det blir bra

    Ringdahl Ola

    Många män biter ihop och lever i ett slags tillstånd av förnekelse efter en skilsmässa. De orkar inte erkänna för sig själva att separationen är så stressande, sorglig och livsförändrande som den faktiskt är. En ren överlevnadsstrategi, men inte s...

Bloggat om Att stå bredvid cancer