Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2014-09-20
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Lindström, Conny (form)
Dimensioner
180 x 113 x 10 mm
Vikt
78 g
SAB
Ohdf
ISBN
9789127140721
Drömmen om Sverige (pocket)

Drömmen om Sverige

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2014-09-20
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Drömmen om Sverige Kan levereras innan julafton
Av Syriens 22 miljoner invånare är nästan hälften på flykt. Människor smugglas genom det stängda Europa, ofta på dyra och farliga vägar. Många av de syriska flyktingarna hoppas på att komma till Sverige, till "det lugnaste landet i världen". Men nålsögat är litet.

Niklas Orrenius reportage tar läsaren från syriska gränsen via Beirut och Genève, till svenska småorter som Bjärnum i Skåne. Texterna publicerades ursprungligen i Dagens Nyheter. Boken innehåller även ett nyskrivet uppföljande reportage.

Niklas Orrenius är journalist på Dagens Nyheter och har tidigare givit ut Jag är inte rabiat. Jag äter pizza och Här är allt så perfekt. 23 politiska samtidsreportage. Sverige forever in my heart var hans första bok på Natur & Kultur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Drömmen om Sverige
  2. +
  3. Sverige forever in my heart : reportage om rädsla, tolerans och migration

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sverige forever in my heart : reportage om räds... av Niklas Orrenius (häftad).

Köp båda 2 för 244 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Drömmen om Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Propaganda
    Johan Nilsson, 30 augusti 2015

    med syftet att få dig att inte reagera när dina pensionsbesparingar plundras. Dessutom ignorerar Orrenius de otaliga dödsfall som människosmugglingen genererar. Något som rimligen borde intressera en journalist.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Orrenius