Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Otis
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2015-04-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Ane Gustavsson
Dimensioner
186 x 185 x 8 mm
Vikt
231 g
SAB
Hcf
ISBN
9789127140844
Otis bråkar (inbunden)

Otis bråkar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2015-04-11
99
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"En erfterlängtad uppföljare." Eva Emmelin, Skånska Dagbladet

Stina ska rita en traktor. Det ska Otis med. En röd. Men Stina har den röda kritan. Aldrig blir det Otis tur.

Otis bråkar är en berättelse med tvära känslokast som skildrar de små barnens lek och interaktion med stor precision. Ane Gustavssons mjuka illustrationer i akvarell och pastell gör att man omedelbart tar Otis till sitt hjärta. Detta är den fjärde boken i serien om Otis.

Åsa Mendel-Hartvig (1977) bor i Stockholm och är utbildad journalist. Hon och är verksam som författare och skribent men jobbar till vardags som kommunikationsansvarig på Sveriges Konsumenter. Hon skriver både bilderböcker och kapitelböcker för barn i åldrarna 0-7 år.

Ane Gustavsson (1971) är illustratör och altviolinist, utbildad vid Musikhögskolan i Oslo. Hon har arbetat vid flera stora symfoniorkestrar i Norge och Sverige och bor i värmländska Arvika.

"En ny titel i serien om Otis. Som vanligt med hög igenkänningsfaktor och största respekt för de starka känslor som kan uppstå i en liten kropp. Stina och Otis ritar men aldrig blir det Otis tur. Och Stina vill bestämma allt!" Anna Matzinger, Vi föräldrar

"Bilderböckerna om Otis för arvet vidare efter nyligen avlidna Gunilla Woldes Totte-serie och Barbro Lindgrens böcker om Max." Erika Hallhagen, SvD

"En erfterlängtad uppföljare." Eva Emmelin, Skånska Dagbladet

"Otis är en liten kille som lyckats nästla in sig i mitt hjärta./.../ En bedårande liten bok med stor igenkänningspotential." Ingalill Mosander, Aftonbladet

 

 

 

 

 

 

Otis är en liten kille som lyckats nästla in sig i mitt hjärta./.../ En bedårande liten bok med stor igenkänningspotential.

Ingalill Mosander, Aftonbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Otis bråkar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Gulliga Otis vill också rita traktor
    Therese, 25 november 2015

    Den här boken fick vi i present och både 2,5-åringen och 5-åringen älskar den. Båda känner igen sig i att det är jobbigt att vänta och ibland blir man arg snabbt och någon måste säga förlåt för att man ska bli vänner igen. Att motivet vännerna vill rita är en traktor gör det förstås extra intressant för mina traktortokiga pojkar :-) Bra julklapp till både tjejer och killar! Kan också tipsa om Otis tröstar och Otis vantar. Vi varvar de 3.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Otis bråkar