Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
678
Utgivningsdatum
2015-04-20
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Johanna Hedenberg
ISBN
9789127141162
Marina Bellezza (e-bok)

Marina Bellezza (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-20
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En avfolkad småstad i norra Italien, omgiven av nedlagda fabriker. Den ekonomiska krisen har slagit hårt mot regio nen. Husen står tomma, butikerna är stängda och Italiens ungdomar föredrar att bygga sin framtid långt härifrån.
Marina är tjugotvå och slående vacker. Hon använder sitt utseende till att söka den uppmärksamhet hon aldrig har fått av sina föräldrar. Hon vill vara en Lady Gaga, en Rihanna, och drömmer om att resa till USA och vara med i X-factor.
Andrea arbetar deltid på biblioteket, men längtar efter ett enklare liv närmare naturen. Föräldrarna tycker att han är misslyckad och jämför honom ständigt med brodern som är forskare i USA.

Silvia Avallone (född 1984) debuterade med romanen Stål som väckte stor uppmärksamhet. Boken har sålt över 300 000 exemplar i hemlandet och blivit en internationell bästsäljare. Hon bor i Bologna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Avallone Silvia

  • Där livet är fullkomligt

    Avallone Silvia

    Ny bok av författaren till succéromanen Stål! Silvia Avallone är den italienska författare som de senaste åren fått störst genomslag internationellt vid sidan av Elena Ferrante. Stål blev en makalös succé i Sverige och har sålt i över 75 000 exemp...

  • Stål

    Avallone Silvia

    De bästa vännerna Anna och Francesca växer upp i ett nedslitet bostadskomplex i den toskanska kuststaden Piombino. I horisonten skymtar Elba, men på Via Stalingrado är det kring stålverket livet rör sig. Flickorna är tretton år, på väg att ta steg...