Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2015-05-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127141360

Kära Liv och Caroline E-bok

Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli svarar på frågor från sina lyssnare

E-bok,  Svenska, 2015-05-05
162
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
En varg söker sin pod är serietecknaren Liv Strömquists och författaren Caroline Ringskog Ferrada-Nolis forum för att analysera samtiden. Podden har sedan starten i november 2012 fått ett stort antal hängivna lyssnare. Från och med det första avsnittet ?Stig Larssons memoarer? har Liv och Carolines samtal handlat om det som sker just nu inom politiken och populärkulturen, i konsten och livet, och mynnat ut i en mängd smarta och roliga analyser av vad som egentligen är på gång i vårt samhälle.
I Kära Liv och Caroline svarar författarna på lyssnarnas frågor. Liksom i podden samtalar de sig fram till ett svar, liksom en gång Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen i P1:s Allvarligt talat.

Liv Strömquist (född 1978) är en av Sveriges mest lästa serietecknare och satiriker. Hon är aktuell med ett seriealbum om det kvinnliga könsorganet, Kunskapens frukt.
Caroline Ringskog Ferrada-Noli (född 1980) är författare, skribent och tv-produ cent. Hon romandebuterade 2009 med Naturen och arbetar för närvarande på sin andra roman som kommer på Natur & Kultur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna