Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2015-05-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127141360
Kära Liv och Caroline (e-bok)

Kära Liv och Caroline (e-bok)

Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli svarar på frågor från sina lyssnare

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-05
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

En varg söker sin pod är serietecknaren Liv Strömquists och författaren Caroline Ringskog Ferrada-Nolis forum för att analysera samtiden. Podden har sedan starten i november 2012 fått ett stort antal hängivna lyssnare. Från och med det första avsnittet ?Stig Larssons memoarer? har Liv och Carolines samtal handlat om det som sker just nu inom politiken och populärkulturen, i konsten och livet, och mynnat ut i en mängd smarta och roliga analyser av vad som egentligen är på gång i vårt samhälle.
I Kära Liv och Caroline svarar författarna på lyssnarnas frågor. Liksom i podden samtalar de sig fram till ett svar, liksom en gång Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen i P1:s Allvarligt talat.

Liv Strömquist (född 1978) är en av Sveriges mest lästa serietecknare och satiriker. Hon är aktuell med ett seriealbum om det kvinnliga könsorganet, Kunskapens frukt.
Caroline Ringskog Ferrada-Noli (född 1980) är författare, skribent och tv-produ cent. Hon romandebuterade 2009 med Naturen och arbetar för närvarande på sin andra roman som kommer på Natur & Kultur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Rich Boy

    Ringskog Ferrada-Noli Caroline

    En mamma och en dotter. Två kvinnoliv sammanvävda av tid, kärlek, ensamhet och en delad utsatthet. Vad innebär det att leva, arbeta och älska som kvinna, i ett samhälle som inte kan få nog av sina rich boys? Marianne kommer från en borgerlig famil...

  • Naturen

    Ringskog Ferrada-Noli Caroline

    Ni vet när man utsätts för en riktig katastrof. Som i krig. Som i reell kränkning. Bortom utbrändhet, finanskrisen och sexism. Som i absolut oförutsedd förlust. När man ser världen rasa. När någon plötsligt säger att det gröna är rött. Man tappar ...