Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
741
Utgivningsdatum
2015-04-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789127142183
Nattvakten (e-bok)

Nattvakten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-21

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
England 1947. I efterkrigstidens London vandrar Kay omkring på stadens gator, rastlös och traumatiserad av krigets grymheter. Viv och Helens verksamhet hjälper ensamma människor att finna kärleken, men själva är de djupt intrasslade i egna destruktiva förhållanden. Vivs bror Duncan plågas svårt av sitt förflutna och lever isolerat tills någon han kände för länge sedan en dag dyker upp. Alla bär de på hemligheter från kriget och när berättelsen rör sig bakåt i tiden vävs de fyra personernas levnadsöden samman. Medan blitzen ödelägger staden utspelar sig ett annat drama bakom mörkläggningsgardinerna.
Sarah Waters älskade roman Nattvakten finns nu åter i pocket på svenska, i samband med utgivningen av hennes sjätte roman Hyresgästerna. Nattvakten nominerades till Bookerpriset 2006 och blev en bästsäljare i England.

Sarah Waters (född 1966 i Wales) debuterade 1998 med Kyssa sammet som också blev hennes genombrott. Därefter har det blivit ytterligare fem prisbelönta historiska romaner och Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Under 2015 är hon aktuell med en ny roman, Hyresgästerna. I samband med detta ger Natur & Kultur åter ut Nattvakten och Främlingen i huset i pocket. Samtliga titlar finns också tillgängliga som e-böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Waters Sarah

  • Hyresgästerna

    Waters Sarah

    London 1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld ? som också bjuder nya friheter ? I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances ...

  • Ficktjuven

    Waters Sarah

    Föräldralösa Susan Trinder blir som liten omhändertagen av Mrs Sucksby, en dam som tar emot oönskade spädbarn mot betalning. Det är slutet av 1800-talet och Susan växer upp lycklig i Londons fattigaste kvarter, där hon med tiden blir en allt skick...