Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2016-11-19
Upplaga
4
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Översättare
Helena Nordlund
Originaltitel
Illustrert farmakologi bind 2
Medarbetare
Rohde, Anna (red.) / Scildt, Annika (red.) / Andersson, Marie (red.) / Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Roy Lysaa
Dimensioner
245 x 205 x 25 mm
Vikt
1106 g
SAB
Vd
ISBN
9789127142381
Illustrerad farmakologi 2 : sjukdomar och behandling (häftad)

Illustrerad farmakologi 2 : sjukdomar och behandling

(6 röster)
Häftad Svenska, 2016-11-19
500
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Läkemedel har en central plats för att förebygga och bota sjukdomar samt lindra symtom. Illustrerad farmakologi, som består av två volymer, ger grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper i ämnet. Tack vare den pedagogiska framställningen och många förklarande färgillustrationer har den blivit ett standardverk för studerande på sjuksköterskeprogrammet, och den används även på andra utbildningar inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Volym 2 Sjukdomar och behandling beskriver läkemedel och läkemedelsgrupper i relation till organsystem och sjukdomsgrupper. I denna utgåva har flera viktiga omarbetningar och uppdateringar gjorts utifrån nya behandlingsriktlinjer och läkemedel, till exempel i avsnitten om KOL och antitrombotiska läkemedel. Utgåvan har även helt nyskrivna partier om behandling av multipel skleros (MS), hepatit C och hjärtsvikt.

Till böckerna hör webbplatsen www.nok.se/illustreradfarmakologi med instuderingsfrågor, bilder och viktiga källor. Webbplatsens innehåll utökas och uppdateras till utgivningen av den nya utgåvan av volym 2. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Illustrerad farmakologi 2 : sjukdomar och behandling
  2. +
  3. Konsten att överleva i en övermedicinerad värld : så tar du själv reda på om en medicinsk behandling fungerar eller inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att överleva i en övermedicinerad värld... av Peter C Gøtzsche (inbunden).

Köp båda 2 för 713 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Illustrated Pharmacology for Nurses

    Terje Simonsen, Jarle Aarbakke, Ian Kay

    Drug therapy is an increasingly important element in the treatment of patients, and understanding how a drug works is essential for all nurses. Illustrated Pharmacology for Nurses is a fully comprehensive and beautifully illustrated textbook cover...