Dante på en timme (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2015-10-29
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127143210
Dante på en timme (e-bok)

Dante på en timme (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-29
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Henrik Langes snabbsammanfattningar i fyra bildrutor av berömda klassiker har blivit ett modernt mediefenomen, och han har medverkat med teckningar och serier i en rad tidningar, bland dem Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Aftonbladet. Boken 80 romaner för dig som har bråttom blev en stor succé och följdes snart av 96 romaner för dig som fortfarande har bråttom.
Nu har han och hans fru och medförfattare Katarina Lange åtagit sig att verkligen gå på djupet i det kreativa sinnet. Natur & Kultur är stolta att presentera en serie biografier om världslitteraturens största för dig som inte har mer än en timme över. De tjuvstartade 2012 med Strindberg, och nu har turen kommit till Dante Alighieri och Henrik Ibsen. Liv och verk. Du kommer att bli mer allmänbildad än du anar. Fortsättning följer!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Ibsen på en timme

    Lange Henrik, Lange Katarina

    Henrik Langes snabbsammanfattningar i fyra bildrutor av berömda klassiker har blivit ett modernt mediefenomen, och han har medverkat med teckningar och serier i en rad tidningar, bland dem Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Aftonbladet. Boken 80...

Bloggat om Dante på en timme