Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
234
Utgivningsdatum
2016-05-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127143654
Mannen från Harem (e-bok)

Mannen från Harem (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-07
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Saif är en arbetslös före detta filosofistudent när kriget bryter ut i Syrien. Av en händelse blir han indragen i smugglingsverksamhet längs den syriska gränsen. Snart tjänar han stora pengar på att frakta jihadister från Turkiet och in i ISIS-territorium, ett uppdrag som blir både större och mer riskabelt för varje år som går.

Journalisten Emanuel Sidea följer under flera år Saif, mannen från Harem, kors och tvärs över mörklagda nationsgränser. Det är farliga resor över taggtråd och mellan vägspärrar, med en huvudperson som kämpar för att rättfärdiga sin tvivelaktiga roll i ett alltmer hopplöst och nattsvart krig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sidea Emanuel

  • Skräck och avsky i Euroland

    Sidea Emanuel

    Under den heta sommaren 2012 reser Emanuel Sidea genom ett Sydeuropa i brand. I Aten, Rom, Madrid och Lissabon träffar han människor som ger sin bild av den pågående krisen ? och de åtgärder som nu tas till för att stävja den. Eurosamarbetet skull...

  • Ekonomi

    Sidea Emanuel

    Nollnolltalet startade och slutade i en bubbla. Däremellan festade vi som aldrig förr. Vi shoppade aktier, fonder och lägenheter med nya, gamla och lånade pengar. Och absolut ingenting lärde vi oss. (Ett kapitel ur antologin Noll Noll.)

Bloggat om Mannen från Harem