Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2017-05-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Kapadia, Seth (form)
Dimensioner
25 x 3 x 160 mm
Vikt
694 g
SAB
Vla
ISBN
9789127144675
Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet (inbunden)

Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2017-05-05
389
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
När vi ställs inför ångest, depression, självskadebeteende och psykos uppfattar vi det ofta som svårbegripligt och främmande. Med Må dåligt vill författarna öka förståelsen för psykisk ohälsa. De visar både hur olika tillstånd yttrar sig i vardagslivet och hur allmänmänskliga psykologiska processer bidrar till dem.

Bokens utgångspunkt är att psykisk ohälsa utvecklas i samspel mellan den omgivande miljön och vad vi lär oss av våra erfarenheter under livet. Ett huvudbudskap är att psykisk hälsa inte är detsamma som ett liv fritt från det som kan vara plågsamt, utan det avgörande är ett liv som är värt att leva.

Må dåligt riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom människovårdande områden, samt till alla som vill lära sig mer om psykisk ohälsa.

...en mycket välskriven och informativ bok. Den är lättfattlig och håller samtidigt en hög professionell nivå. De tre författarna, samtliga verksamma psykologer, har samlat kunskap om olika uttryck för psykisk ohälsa och söker förklara de psykologiska processer som ligger bakom dessa.
Hanna Troëng, BTJ-häftet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet
  2. +
  3. Samtalsterapi : språket som kur och krämpa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samtalsterapi : språket som kur och krämpa av Niklas Törneke, Jonas Ramnerö (häftad).

Köp båda 2 för 740 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna