Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2016-02-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127145764
Vald på en tiondels sekund (e-bok)

Vald på en tiondels sekund (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-02-01

Styckköp

199

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Din magkänsla säger direkt om någon är trevlig, pålitlig eller intelligent. Men har den alltid rätt, och vet du vad som styr din intuition? Missar du viktig kompetens, möjlig vänskap eller en kärlekspartner för att du väljer eller väljer bort personer på en tiondels sekund?

Med levande exempel visar Malin Lindelöw hur känslostämningar, fördomar och stereotyper påverkar ditt omdöme både privat och på arbetet. Du får veta hur du aktivt kan undersöka nya infallsvinklar för att bli mer träffsäker i de slutsatser du drar om dina medmänniskor ? något som i förlängningen hjälper dig att fatta bättre beslut.

Vald på en tiondels sekund riktar sig till dig som vill bli bättre på att förstå dig själv och andra. Boken är särskilt värdefull för chefer, HR-specialister och andra yrkesgrupper där god personbedömning är central.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lindelöw Malin

  • Kompetensbaserad rekrytering, intervjuteknik och testning

    Lindelöw Malin

    I dagens tjänstesamhälle är människor inte bara vår främsta tillgång, för många organisationer är de den enda tillgången. Det ställer stora krav på våra organisationer när det gäller att välja ut rätt medarbetare och hitta sätt att utveckla dem. F...