Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-04-30
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Kjellin, Kerstin (red.) / Kapadia, Seth (form)
Illustratör/Fotograf
Stig Söderlind
Dimensioner
235 x 155 x 25 mm
Vikt
719 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789127146006

Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2016-04-30
483
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling. Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser. Modellen kan bidra till att motverka diskriminering och skapa mångfald på arbetsplatser. Praktiska verktyg och råd - starkt förankrade i teori och forskning - gör boken till en handfast guide för såväl nya som rutinerade chefer, HR-chefer och rekryterare. Denna andra reviderade utgåva har uppdaterat och utökat material om bland annat anställningsintervjun och kravspecifikation.

Detta är en oerhört bra bok för chefer, personalansvariga och för studenter som läser personal- och organisationsutveckling.

Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 14, 2016
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 732 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant
    Hanna Harkén, 5 maj 2021

    Intressant och lättläst bok med bra exempel. Bra som arbetsverktyg. Ger en mycket bra grund och flrståelse till kompetensbaserad personalstrategi och hur man kan arbeta med det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Lindelöw