Massor av pocketfynd
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-06-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127146563
Den längsta kampen : Hillary Clintons väg till makten (e-bok)

Den längsta kampen : Hillary Clintons väg till makten (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-22
126
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Inför presidentvalet 2016 upplever USA en politisk och kulturell turbulens som saknar motstycke sedan 1960-talet. Vad som står på spel är ingenting mindre än USA:s själ och framtid. Mitt i detta drama befinner sig landets kanske mest erfarna politiker, Hillary Clinton. Om hon tar sig hela vägen till Vita huset blir hon USA:s första kvinnliga president.

Med utgångspunkt i Hillary Clintons politiska liv skildrar USA-korrespondenten Martin Gelin ett djupt polariserat samhälle. Från höger drivs en starkt konservativ och populistisk presidentkampanj. Från vänster sveper en ny rörelse fram med krav på lika rättigheter för kvinnor, minoriteter och hbt-personer - och på en ny ekonomisk ordning.

Gelin besöker allt ifrån Silicon Valleys feministiska företagsledare och Massachusetts collegestudenter som ser Clinton som en hjälte för kvinnors rättigheter, till Prideparader i ultrakonservativa Wyoming och kvinnohatande Donald Trump-anhängare i Texas. På vägen möter vi arbetare och mammor, filosofer och författare, strateger och lobbyister och en mexikansk-amerikansk mariachiorkester som kampanjar för Hillary Clinton i Nevadas öken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den längsta kampen : Hillary Clintons väg...