Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2019-01-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
230 x 160 x 20 mm
Vikt
650 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789127147423
Teamutveckling i teori och praktik (häftad)

Teamutveckling i teori och praktik

Häftad Svenska, 2019-01-11
359
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Syftet med att arbeta i team är att lösa problem tillsammans. Vilka processer sätts då igång? Har medlemmarna samma mål eller olika? Och vad är egentligen teamutveckling?

I Teamutveckling i teori och praktik har Maria Åkerlund och Christian Jacobsson samlat teori och forskning om vad team är, hur de blir till och utvecklas och varför de utvecklas som de gör (eller inte). Rollen som medlem i team samt ledarskap och följarskap diskuteras. Författarna beskriver även forskningsförankrade metoder för att analysera, diagnostisera och utveckla team. Avslutningsvis granskar de trender såsom agila, självstyrande och virtuella team. Här besvaras också frågorna: Hur kommer teamarbete att förändras i framtiden och hur kommer teamarbetets roll i arbetslivet att utvecklas?

Tack vare författarnas förankring inom akademin parallellt med deras erfarenhet som konsulter, kombinerar de teorier och forskning med teamutveckling i praktiken på ett unikt och användbart sätt. Boken är därför lämplig både för verksamma inom teamutveckling och för dem som utbildar sig inom området.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Teamutveckling i teori och praktik
  2. +
  3. Att skapa effektiva team : en handledning för ledning och medlemmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att skapa effektiva team : en handledning för l... av Susan A Wheelan (häftad).

Köp båda 2 för 727 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Teamutveckling i teori och praktik