Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2017-02-07
Upplaga
20
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127147508
Tid att leva (e-bok)

Tid att leva (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-02-07
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du får hjälp att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet ? och att förändra den stress som är möjlig att göra något åt.

När kraven är många i livet kan vi tappa riktningen och börja prioritera ?borden? och ?måsten?. Vi kanske minskar kontakten med vänner och familj och tar mindre tid till att göra roliga eller rogivande saker ? sådant som fyller på vår energi Kanske lägger vi mycket tid på att hålla tempot på arbetet eller på att hemmet ska vara perfekt i ett försök att få kontroll över situationen. ?Först ska jag bara fixa det här, sen kan jag slappna av.? Men vi missar tillfällen för återhämtning och på sikt dränerar vi oss själva på energi. Vi riskerar också att missa själva livet.

Tid att leva baserar sig på ACT (Acceptance and commitment therapy) och välbeprövade metoder från studier av beteendeterapi och neuropsykologi vid stressproblematik. Boken är upplagd som ett program du kan följa vecka för vecka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Helikopterfaktorn

    Hedensjö Björn

    Det nya arbetslivet mitt i en digital revolution är flexibelt, oförutsägbart och flödar över av information. Det ställer också höga krav på att chefer har rätt uppsättning psykologiska färdigheter för att hantera denna nya verklighet. Helikopterfa...

  • En perfekt natt

    Hedensjö Björn

    Varför sover vi egentligen? Hur är det möjligt att mörda i sömnen? Kan fyra timmars nattsömn räcka? Och varför är vissa drömmar så märkliga? Journalisten Björn Hedensjö har i sin jakt på den perfekta natten intervjuat världsledande sömnforskare oc...

Bloggat om Tid att leva