Vattnet drar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (334.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Vattnet drar (del 1)
Inläsare
Sanna Krepper
Utgivningsdatum
2016-03-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127148758

Vattnet drar Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-21

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Det är kroppsligt - våldsamt och erotiskt, rått och lyriskt. Vattnet drar är första delen i en trilogi och den slutar med inte bara en cliffhanger, utan flera. Detta är en enastående debut!" Gull Åkerblom, BTJ

Så blir handen iskall. Ytan slutar bölja. Den ändrar mönster. Sipprar fram och upp över hans hand som mjuka istappar. Viktor är för fascinerad för att kunna röra sig. Han ser hur ytan böjer sig och trevar som långa ormar kring hans arm. Trevar över hans hud. Det är vått och bedövande kallt. Och så ser han naglarna.

Kroppen av en kvinna hittas vid Malmjärn i Gästrikland. Har det något med den illegala sprithandeln att göra? Eller stölden av den värdefulla madonnan i Ovansjö kyrka? Något har förändrats i bygden under den här helvetesvarma sommaren. Det känns i själva luften. Som ett elektriskt stråk av begär och desperation. Det som legat dolt i hundratals år har vaknat igen.

Vattnet drar är första delen i en trilogi om en bygd som slits isär och som plågas av ett urgammalt förbund mellan människa och natur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Madeleine Bäck