Isdraken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (26.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Hedda Stiernstedt
Utgivningsdatum
2016-03-16
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Risheden Jan
Illustratör/Fotograf
Luis Royo
ISBN
9789127148925

Isdraken Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2016-03-16

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den svarta draken röt, och dess eld kom flammande upp mot dem. Adara kände den svidande hettan, och en skälvning gick genom isdrakens kropp när lågorna lekte längs dess buk.

Adara kan inte minnas när hon såg Isdraken första gången. Det känns som om den alltid funnits i hennes liv, som fjärran glimtar när hon lekt i snön. När hon var fyra år rörde hon vid draken för första gången, när hon var fem år red hon på dess kalla rygg. Men en dag när hon är sju år, sveper eldsdrakar in över nejden. Och med dem följer skräck och ödeläggelse. Bara ett vinterbarn och hennes Isdrake kan rädda världen från förgörelse.

Isdraken utspelar sig i samma miljö som George R.R. Martins bästsäljande serie En värld av is och eld som ligger till grund för TV-serien Game of Thrones.

George R.R. Martin, är en flerfaldigt prisbelönt fantasy- och science fictionförfattare. Han har kallats USA:s Tolkien och placerats på Times lista över världens 100 mest inflytelserika personer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Isdraken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En spännande berättelse
    Kim M. Kimselius, 5 oktober 2019

    Isdraken av George R. R. Martin var en oväntad bok, eftersom det visade sig vara en barnbok. Men jag lyssnade på den med lika stor behållning som alltid. En mycket spännande berättelse om flickan Adara, vars mor dör när hon föds under den kallaste vintern någonsin. Sedan dess tål Adara kyla och kan stanna ute så länge hon vill i snö och is. Varje vinter bygger hon isslott som skogens djur flyttar in i. Flera gånger ser Adara Isdraken, först bara som en glimt, sedan kommer den närmare och närm... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av George R R Martin