Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Knyckertz (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2017-06-05
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Svedberg, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Per Gustavsson
Dimensioner
10 x 215 x 175 mm
Vikt
310 g
SAB
Hcf
ISBN
9789127149267
Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (inbunden)

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2017-06-05
134
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en varm, lite yvig, mycket rolig och inkännande berättelse. Per Gustavsson bidrar med fina, detaljerade, mycket uttrycksfulla bilder i färg." Staffan Engstrand, BTJ

I Familjen Knyckertz kan de inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart! Nu närmar sig Tures födelsedag och det enda han önskar sig är den enorma klubban i godisbutikens skyltfönster. Men hur ska familjen komma in i den hårt bevakade affären? Det är ont om tid och grannen Paul Isman är ute i trädgården och snokar.

Anders Sparring arbetar som manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest samt till SVT:s nya storsatsning för barn, Sam tar över. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) är Anders även stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter, exvis Kamratposten. Böckerna om Prinsessan har blivit storsäljare och Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat ett rockband.

"Jag läser med ett stort leende denna härliga historia ... Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en riktigt härlig historia, främst för barn i åldern sex till nio år."
Annelie Henrysson, BLT

"Vi får i den här fartfyllda boken följa pappa Bove, mamma Fia och barnen Ture och Ellen som egentligen heter KriminEllen samt familjens laglydige granne Paul Isman. Många skratt utlovas." Hallå Helsingborg

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en varm, lite yvig, mycket rolig och inkännande berättelse. Per Gustavsson bidrar med fina, detaljerade, mycket uttrycksfulla bilder i färg.
Staffan Engstrand, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen
  2. +
  3. Familjen Knyckertz och gulddiamanten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen Knyckertz och gulddiamanten av Anders Sparring (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sparring